hrm Interim

partner in bussines

hrm interim

Mogelijkheden

Nides positioneert zich graag als partner in business.
Doelstelling en visie van de opdrachtverstrekkende organisatie worden in nauwe relatie gebracht met een actuele kijk op het vakgebied van personeel & organisatie. Nides biedt daarmee concreet toegevoegde waarde aan de corebusiness van de opdrachtgever.

Ruim 20 jaar ervaring met interim Hrm stelt Nides in staat om u de juiste kandidaat te leveren.

Nides beschikt in de wereld van Hrm over een uitgebreid netwerk en werkt nauw samen met ervaren interim Hrm-professionals en collega organisatie- en adviesbureaus. Onze interim Hrm-Professionals zijn resultaat gericht en snel op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau inzetbaar. Dit op het brede vakgebied van Personeel en Organisatie.
Met ruime praktijkervaring en actuele vakinhoudelijke kennis zijn onze interim Hrm-professionals in staat een belangrijke meerwaarde te bieden aan de realisatie van uw project- en organisatie-doelstellingen.

Ruim 20 jaar ervaring met interim Hrm stelt Nides in staat om u de juiste kandidaat te leveren.

Onze tariefstelling is zonder meer concurrerend. Afhankelijk van de duur en de intensiteit van de opdracht, alsmede van de gewenste kwaliteiten van de interim Hrm-Professional wordt scherp geoffreerd.

Bellen kan ook!
071-57 26 434 of 06-53 81 95 60

Interim een vak apart