Loopbaanadvies

Loopbaanadvies helpt medewerkers om hun kwaliteiten beter te leren kennen en hier gebruik van te maken door te kiezen voor werk dat goed bij hen past. Zo wordt optimaal geprofiteerd van het aanwezige talent.
De snelle marktontwikkelingen dwingen organisaties om zich voortdurend aan te passen. Dit vraagt om toenemende flexibiliteit en inzetbaarheid van medewerkers. Dit kan onzekerheid geven over kansen en mogelijkheden. Maar ook veranderingen in de persoonlijke omstandigheden maken het soms nodig om nieuwe keuzes te maken. Om waarde voor de organisatie te behouden is het belangrijk te investeren in kennis en vaardigheden. Alleen als we onze mogelijkheden goed kennen, kunnen we optimaal functioneren.
Loopbaanadvies van Nides helpt hierbij.

Dienstverlening

loopbaancoach

 Gedurende zes tot acht weken is er wekelijks een loopbaangesprek met een vaste loopbaancoach. Wij werken uitsluitend met senior coaches die een ruime ervaring hebben in diverse werkgebieden. In de gesprekken worden vragen en opdrachten doorgenomen die ondersteunen bij de persoonlijke oriëntatie en bijdragen aan het versterken van het zelfvertrouwen en presentatie. Voor een optimaal resultaat
wordt een actieve bijdrage verwacht bij het doorlopen van de verschillende stappen.

Resultaat

Na het doorlopen van het loopbaanadviestraject is er een goed beeld verkregen van sterke en minder sterke punten en van mogelijkheden en kansen in de loopbaan van een medewerker. Met meer zelfvertrouwen maakt een medewerker hierdoor een keuze voor een volgende loopbaanstap. Het traject wordt afgesloten met een advies over mogelijkheden in de verdere loopbaan.

informatie

 Een compleet loopbaanadviestraject bestaat uit zes tot acht loopbaan- adviesgesprekken van maximaal 2 uur. De gesprekken vinden gemiddeld eens per week plaats. Voor de inzet van een Loopbaancoach hanteert HuizingVanSchie een concurrerend tarief.

Openingsaanbod
Wanneer u voor 30 juni 2015 aan HuizingVanSchie een opdracht tot Loopbaanadvies verstrekt, dan ontvangt u een korting van 10% op het basistarief. Voor meer informatie: 071-5726434.

[Productkaart] Loopbaanadvies

Meer weten?

Bel 071-572 64 34 of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.