case- en caremanagement

Interim professional

Inzet

werkwijze en tarief

Nides beschikt in de wereld van Hrm over een uitgebreid netwerk en werkt nauw samen met ervaren interim Hrm-professionals en collega organisatie- en adviesbureaus.

De voor Nides werkzame interim Hrm-professionals zijn inzetbaar op het brede vakgebied van Personeel en Organisatie. Zijn resultaatgericht en snel ingewerkt op zowel operationeel, tactisch als  strategisch niveau.

Met ruime praktijkervaring en actuele vakinhoudelijke kennis is de interim Hrm-professional in staat een belangrijke meerwaarde te bieden aan de realisatie van uw project- en organisatie-doelstellingen.

Nides positioneert zich graag als partner in business. Doelstelling en visie van de opdrachtverstrekkende organisatie worden in nauwe relatie gebracht met een actuele kijk op het vakgebied van personeel & organisatie. Nides biedt daarmee concreet toegevoegde waarde aan de corebusiness van de opdrachtgever

Ruim 20 jaar ervaring met interim personeelsmanagement stelt Nides in staat om u de juiste kandidaat te leveren

De tariefstelling van Nides is zonder meer concurrerend. Afhankelijk van de duur en de intensiteit van de opdracht, alsmede van de gewenste kwaliteiten van de interim Hrm-professional wordt scherp geoffreerd

Meer weten?

Bel 071-572 64 34 of 06-53 81 95 60 vul het contactformulier in.